Garantieregeling 100% zekerheid

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn ervan overtuigd dat jij na het volgen van het programma, in staat bent om meer uit je leven te halen. Daarom bieden wij voor een ieder die ons gehele programma een 100% tevredenheidsgarantie aan.

Ben jij niet tevreden? Dan krijg jij alle coachingskosten vergoed en gaan wij na terugkomst in Nederland samen aan de slag om alsnog je doelen te bereiken.

Wel tevreden?

Ben je wel tevreden en raad je ons aan bij een bekende van jou, die vervolgens boekt dan krijg jij geheel gratis het thuis trainingsprogramma ‘Een kickstart naar een gelukkiger en gezonder leven’ helemaal gratis. Daardoor kun je na thuiskomst zelf aan de slag en blijf je gemotiveerd, om alles wat je geleerd hebt ten aanzien van balans, geluk en succes in de praktijk te brengen.

Kids First Mediation biedt garantie

Re-Energize in Paradise wordt twee maal per jaar georganiseerd door Kids First Mediation. Een solide bedrijf wat al jaren tevreden klanten heeft. Het 8 daagse programma noemen wij een event, omdat jij zelf het vliegticket boekt. Wij zijn dus geen reisbureau.

Kids First Mediation staat financieel garant voor het geval er iets mis gaat. Indien er een leverancier (zoals het hotel, het busvervoer of de personal trainer) failliet gaat, of wegens andere omstandigheden niet kan leveren, dan zorgt Kids First Mediation ervoor dat het gehele event, al dan niet met vervangende leveranciers, door kan gaan. Hierover kun je meer lezen in de algemene voorwaarden.

Reisverzekering

Het is altijd verstandig een reisverzekering en een annuleringsverzekering af te sluiten. Hiervoor kun je bij verschillende partijen terecht.

Reserveer jouw plekje vandaag nog voor dit uitgebalanceerde programma met gezonde en lekkere voeding (detox), personal coaching, massage en beweging, een heerlijk  hotel . Boeken doe je hier.

Deel deze pagina met diegene die je ook een nieuwe start gunt: