Over ons

Praktische begeleiding tijdens-, en na de echtscheiding

Re-Energize in Paradise is een bijzondere trip die slechts twee maal per jaar door 'Kids First' wordt georganiseerd voor een klein gezelschap.

Meer dan alleen mediation en coaching

Initiatiefnemer Danique Schoorl organiseert deze reis naar haar favoriete eiland Curaçao, waar zij zelf heeft gewoond. Haar liefde voor het eiland brengt zij graag over aan het reisgezelschap. Danique is ervaringsdeskundige en werkt als mediator en scheidingscoach. In haar eigen praktijk 'Kids First Mediation' begeleid zij ouders en kinderen tijdens-, en na de echtscheiding. Zij heeft haar jarenlange ervaring omgezet in een uniek programma, waardoor mensen echt een nieuwe start kunnen maken na de scheiding.

70,000 Scheidingskinderen per jaar

2 keer per jaar deze unieke reis

8 deelnemers per reis

100 procent tevredenheidsgarantie

Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Ik help ouders om in 8 dagen weer helemaal tot hun eigen kern te komen. Het motto is dan niets moet tijdens deze trip, maar dat alle hulptroepen klaar staan. Als je zelf wilt, kun je echt weer helemaal energized terug komen. Niet alleen is dat voor jou een cadeautje, maar ook voor je kinderen. Het is echt de perfecte combinatie van mooi weer, een fantastische omgeving en een uniek programma waardoor we in korte tijd zoveel bereiken.

Danique Schoorl - Coach