Kijk of deze trip iets voor jou is

Persoonlijke groei ontstaat pas na voldoende ontspanning

Misschien heb je geen idee hoe je nu verder moet en hoe je nu weer echt lol in je leven terug kunt krijgen. Hoe je ervoor kunt zorgen dat het leven niet voorbij vliegt, maar dat je ook echt weer bewust gaat genieten. Of heb je juist talloze ideeën, maar lukt het maar niet ze in de praktijk te brengen? Re-energize in paradise is precies wat jij nodig hebt!

Veel meegemaakt dit jaar?

Wij garanderen dat jij in 8 dagen alle tools krijgt om vol energie een nieuwe start te kunnen maken. Jouw coach gaat je helpen om thema’s aan te pakken en ondertussen geniet je van het mooie Curaçao. Want er is veel tijd om uit te rusten. Je kunt pas stappen maken als er schrijfruimte vrij is in je hoofd. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning is cruciaal voor het succes van dit programma. En als je veel stress hebt gehad, dan heeft jouw lichaam tijd nodig daarvan te herstellen.

Scheiding

We krijgen er jaarlijks 70.000 scheidingskinderen bij. En al die kinderen hebben ouders. Mensen zoals jij en ik, die over het algemeen liever hadden gezien dat hun relatie wel stand had gehouden. Die vaak hard hebben gewerkt om alle ballen in de lucht te houden.

En als het dan toch echt niet meer gaat, dan komt de scheiding. Voor de één komt het als een volkomen verrassing, terwijl de ander is er misschien al lange tijd mee bezig geweest.

Hoe jouw situatie ook is een scheiding heeft een grote impact. Niet alleen op jouw zijn, het systeem, maar ook brengt het vaak grote veranderingen mee op het gebied van wonen, financiën en het ouderschap.

Een bewogen tijd

Na zoveel veranderingen en misschien ook spanningen in de relatie met jouw (ex) partner is het helemaal niet gek als je dat merkt aan jouw energie niveau. Je levert eigenlijk dagelijks topsport en er is weinig ruimte om op te laden. Vaak gaan we in een overlevingsmodus. Dat is helemaal niet erg, mits we die overlevingsstand ook maar tijdig weer uit zetten. Anders teren we teveel in op reserves en dat kan grote gevolgen hebben zoals een depressie of burn-out.

Ben je vaak moe, geïrriteerd, reageer je anders dan je eigenlijk zou willen? Neem je je vaak voor het anders aan te pakken, maar verval je binnen no time weer in oude patronen? Misschien ben je vaak emotioneel, of krijg je zelfs lichamelijke klachten zoals last van je buik of rug, of hoofdpijn.

Kortom, heb je een bewogen tijd achter de rug, of zit je er midden in? Wees dan lief voor jezelf. Zorg goed voor jezelf. Want pas wanneer jij er weer helemaal bent, kun je weer wat geven.  Reserveer direct jouw plekje, want we hebben maar 8 plekjes per week beschikbaar.

Het is bewezen dat een uitgekiende balans tussen inspanning, ontspanning en niets doen bijdraagt aan een snel herstel. Hiervoor hebben wij met deskundigen op het gebied van voeding, beweging, coaching en een therapeut een uniek programma samen gesteld. Geef jezelf een cadeau voor het leven.

Vanuit de praktijk Kids First Mediation kwamen steeds meer verzoeken om ouders (individueel) te begeleiden. Om die reden wordt de praktijk uitgebreid met coaching speciaal voor ouders tijdens en na echtscheiding.

En vanaf 2018 bieden wij 2x per jaar een hele bijzonder event aan genaamd ‘re-energize in paradise’. De animo is groot en dat is ook niet zo gek, want voor een bedrag wat de meeste van ons bij elkaar kunnen sparen, krijg je een sterrenbehandeling  vol met yoga, gezonde voeding, een luxe hotel, massage, coaching en sport op eigen niveau. En natuurlijk geldt er dat er niets moet en alles mag. Reserveer snel jouw plekje, want het gaat hard en VOL=VOL

 

Re-Energize in Paradise is een 8 daags event wat 2 maal per jaar wordt georganiseerd voor ouders die een echtscheiding hebben meegemaakt. Door een uitgebalanceerd programma, opgesteld door deskundigen waarin de perfecte combinatie is gezocht van gezonde en lekkere voeding (detox), personal coaching, massage en beweging (denk aan yoga, mindfulness, hiking, aquagym). Combineer dat met en heerlijk hotel en een leuke club van gedreven mensen en een 100% tevredenheidsgarantie en de vraag is; ‘wat wil je nog meer?’. Wij hebben per programma slechts een aantal plekjes beschikbaar, want wij vinden juist de kleine groepen en persoonlijke aandacht belangrijk. Wil je meer weten over de kosten en wat er precies is inbegrepen kijk dan op de kostenpagina. Wil je alles in één overzicht nog even nalezen?  Bekijk de online brochure.

Deel deze pagina met diegene die je ook een nieuwe start gunt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *