Kosten

Jouw investering

In dit ultieme verwenmoment bedraagt NU voor 8 dagen €1.350,- p.p. wanneer je samen met iemand komt en een kamer deelt. Wanneer je wel een kamer wilt delen, maar je alleen aanmeldt neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden. Wij zullen ons best doen jou te matchen met een andere deelnemer.

Wanneer je liever geen kamer deelt dan bedragen de kosten voor het hele programma 8 dagen € 1800,-.

Korting!

Bovenstaande bedragen zijn kortingstarieven. Deze zijn nog maar even geldig en alleen beschikbaar voor vroegboekers. Zodra de laagste prijs is uitverkocht, kun je niet meer voor dit gunstige tarief boeken en betaal je de originele prijs.

EARLY BIRD AANBIEDING: Boek je voor 1 september dan mag jij GRATIS gebruik maken van de online Ouderschap Na Scheiding-training van Kids First Mediation. Je krijgt de ONS training ter waarde van € 175,- geheel gratis. Zo kun je 24/7 aan de slag.

Re-Energize ALL-inclusief:

Gezond eten en drinken worden (op het avondeten na) voor jou geregeld; jouw uitgebreide ontbijt, verse sapjes, een warme lunch en de hele dag onbeperkt thee en fruitwater zijn inbegrepen. Net als transfers van en naar Hato Airport. Alle aangeboden sport-, wandel en mind sessies zijn inbegrepen. Hieronder valt 1 x per dag wandelen  (om de dag) onder deskundige begeleiding, 1 x per dag inspanning in het water (om de dag) 1 x per dag ontspanning door inspanning (yoga, relaxercise etc), 2 x een 1-op-1 coachingsessie en 1 x massage gedurende de week.

Jouw tickets boek je zelf

Omdat Re-Energize in Paradise een event is op Curaçao voorzien wij niet in de tickets. We zijn immers geen reisbureau. Wel bieden wij unieke garanties.

In het najaar zijn de ticketprijzen in tijdens de Werelddealweken en TUI sale meestal rond de 500 euro voor een retour.

Wat krijg je ervoor terug?

Het is best een flinke investering in jezelf. En toch heb je een goede deal, want alleen dit fantastische hotel kost voor 8 dagen al bijna € 1.200,-. Bovendien staat een team van personal trainers, coaches en begeleiders voor je klaar om jou te helpen weer helemaal tot jezelf te komen. Dat is een reis op wereldster niveau voor een bedrag wat ook jij bij elkaar kunt sparen. Durf jij jouw dromen werkelijkheid te laten worden? Lees op de boekingspagina nog even goed terug wat er precies is inbegrepen voor wat betreft eten en drinken, transfer, sport etc.

Boek direct tegen dit scherpe tarief!

En je ontvangt gratis het online trainingsprogramma. Dat is een prachtige voorbereiding op Re-Energize in Paradise. Hierdoor kun je snel stappen maken op het gebied van ouderschap, mindset, lastige exen, communicatie, financiën, alle ballen hoog houden, relaties en meer lol in het leven krijgen. Het is een combinatie van opdrachten, e-books en video.

Re-Energize in Paradise is een 8 daags event wat 2 maal per jaar wordt georganiseerd voor ouders die een echtscheiding hebben meegemaakt. Door een uitgebalanceerd programma, opgesteld door deskundigen waarin de perfecte combinatie is gezocht van gezonde en lekkere voeding (detox), personal coaching, massage en beweging (denk aan yoga, mindfulness, hiking, aquagym). Combineer dat met en heerlijk hotel en een leuke club van gedreven mensen en een 100% tevredenheidsgarantie en de vraag is; ‘wat wil je nog meer?’ Wij hebben per programma slechts 8-10 plekjes beschikbaar, want wij vinden juist de kleine groepen en persoonlijke aandacht belangrijk. Wil je alles in één overzicht nog even nalezen?  Bekijk de online brochure.

Deel deze pagina met diegene die je ook een nieuwe start gunt: