Waarom dit wél werkt; je leven zoals jij dat wilt

We moeten al zoveel

We weten best dat sporten goed voor ons is. En gezond eten. Ook lol maken en genieten is goed voor ons.  Een scheiding is heftig en je hebt zoveel meegemaakt. Maar juist in tijden dat we even niet zo lekker in ons vel zitten, hebben we de neiging om onszelf voorbij te lopen.  Soms is het nog niet zo gemakkelijk om daar verandering in aan te brengen. Misschien heb je al vaker een poging gedaan en ben je toch steeds in je oude patroon vervallen. Misschien neem je jezelf voor om op een later moment jouw goede voornemens waar te maken. Je kinderen hebben je nodig en dus ga je maar door.

Gezonder, vrijer en meer balans

Kies voor jezelf en maak deze mooie reis onder begeleiding van een persoonlijke coach, waardoor je jezelf opnieuw leert kennen. Wacht niet langer en kom erachter wat jij het allerliefste wilt doen. Waar jouw talenten zitten. Hoe je jouw leven kunt inrichten rondom de dingen die voor jou belangrijk zijn. Ver weg van de hectiek en afleiding.

Nu lukt het je wel helemaal tot jezelf te komen. Er is geen afleiding en je hebt een team van lieve mensen om je heen.

Rust uit door een uitgekiende balans van ontspanning door inspanning. Werk aan jezelf, geniet. Leer weer lachen. Krijg weer de energie om de dingen aan te pakken die jou bezighouden. Of het nou financiële vraagstukken zijn, opvoedperikelen, gelazer in je relatie met je (ex) partner of andere problemen op het gebied van emoties en gezondheid.

Hoe sneller je aan de slag gaat, hoe beter

De ervaring leert dat wanneer je te lang wacht met zorgen voor jezelf, het steeds lastiger en ingewikkelder het wordt om uit de negatieve spiraal te stappen. Sommige ervaren onzekerheid, krijgen veel aanvaringen, irritaties of ander gelazer.

Misschien is het wel letterlijk de afstand wat maakt dat je heel helder kunt zien wat écht belangrijk voor jou is. En als het echt vanuit het hart komt, dan is het zoveel makkelijker je doelen te behalen.

Of zitten boordevol ideeën waarmee ze aan de slag willen, maar lukt het steeds maar niet om de stappen concreet te maken. Dat zorgt allemaal voor negatieve gedachten en patronen. Negativiteit trekt negatieve dingen aan en dus wordt het vaak van kwaad tot erger.

De eerste stap is zo gezet

Maar het mooie van de wet van de aantrekking is dat je met relatief kleine inspanning, ook weer in een opwaartse spiraal terecht kunt komen. Noem het karma, de juiste mindset of geloof gewoonweg dat wat je geeft, ook weer terug komt. En zelfs als je daar helemaal niet in gelooft, met behulp van jouw coach krijg ook jij weer nieuwe inzichten waardoor je de volgende stap kunt gaan maken.

Dankzij het uitgebalanceerde voedings-, en bewegingsprogramma kom je weer helemaal opgeladen thuis. Voeg daar een perfecte dosis paradijs, ontspanning en leuke mensen aan toe en je weet zeker dat je eenmaal terug in Nederland klaar bent voor een nieuwe start. Ben je instant een gelukkig mens als je thuis komt? Nope, want we verkopen geen sprookjes. Maar je hebt wel de kennis en energie om de zaken aan te pakken en in te richten op een manier die bij jou past. Geluk is een werkwoord.

Reserveer nu jouw plekje!

Re-Energize in Paradise is een 8 daags event wat 2 maal per jaar wordt georganiseerd voor ouders die een echtscheiding hebben meegemaakt. Door een uitgebalanceerd programma, opgesteld door deskundigen waarin de perfecte combinatie is gezocht van gezonde en lekkere voeding (detox), personal coaching, massage en beweging (denk aan yoga, mindfulness, hiking, aquagym). Combineer dat met en heerlijk hotel en een leuke club van gedreven mensen en een 100% tevredenheidsgarantie en de vraag is; ‘wat wil je nog meer?’. Wij hebben per programma slechts een aantal plekjes beschikbaar, want wij vinden juist de kleine groepen en persoonlijke aandacht belangrijk. Kijk op de kostenpagina om te zien wat er precies is inbegrepen of bekijk de online brochure voor een kort overzicht van alle belangrijke info.

Deel deze pagina met diegene die je ook een nieuwe start gunt: