8-daags programma

Re-Energize in paradise

Helemaal opladen in het paradijselijke CURAÇAO

Dat kan alleen wanneer jij je vrij voelt om te doen en laten wat jij wilt.  Wij hebben een uniek programma samen gesteld, zodat jij nergens aan hoeft te denken. Zodat jij jezelf eens lekker kan laten verwennen en uit kan rusten en helemaal tot jezelf kan komen. Je bent natuurlijk niet verplicht om deel te nemen aan (alle) onderdelen van het programma. Jij staat aan het roer van jouw eigen reis.

Balans

Ons Re-Energize in paradise programma is samengesteld door coaches, ervaringdeskundigen en professionals op het gebied van lichaam en geest. Om jou in 8 dagen weer helemaal op te laten laden zijn wij op zoek gegaan naar een mooie balans van ontspanning en inspanning. Je wordt stap voor stap begeleid. Het draait in deze week eens helemaal om jou!

Aankomstdag

Aan het einde van de middag arriveer jij op Hato Airport. De luchthaven van Curaçao. Jij en jouw mede-reizigers worden hier opgewacht door Danique Schoorl. Jullie worden naar het prachtige stadshotel Scuba Lodge gebracht. Je kunt direct jouw prachtige kamer in, waar je even tot rust kan komen. Wanneer iedereen een beetje is opgefrist en uitgerust wordt je uitgenodigd op de welkomstbijeenkomst. Met de voeten in het zand, uitkijkend over de oceaan en natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje, maken we kennis met elkaar en bespreken we hoe de week er verder uit zal zien. De lange reis in combinatie met het tijdsverschil maakt dat we het waarschijnlijk niet te laat maken.

Programma

bewegen, gezond eten, lol en ontspanning

De dagen die volgen hebben allemaal dezelfde opbouw. Door het tijdsverschil is het gemakkelijk om vroeg op te staan. De meeste mensen zijn zonder moeite rond 5 uur in de ochtend wakker en daar maken we gebruik van.

Ochtend

5:00 uur beginnen we de dag met vers geperste citroensap gevolgd door een kickstartsap van groenten en fruit. Dit sapje kun je eventueel ook meenemen.

5:15 uur vertrekken wij met zijn allen voor een flinke wandeling of aqua activiteit. Wij worden begeleid door een hiking expert op Curaçao. Deze gids weet vol liefde te vertellen over dit mooie eiland, de natuur en de geschiedenis. De wandelingen zijn in principe voor iedereen geschikt, ook wanneer je nooit wandelt of een slechte conditie hebt. We zien de zon opkomen en wandelen langs de meest prachtige plekken, waar je waarschijnlijk anders nooit zou komen. Wandelen is goed om je hoofd leeg te maken, maar ook goed voor je lichamelijke conditie. Om de dag gaan we niet wandelen maar gebruiken we het zwembad of de zee voor een flinke workout zoals aquagym of aquajoggen.

vanaf 7:30 uur wordt het ontbijt geserveerd in fijne ontbijtmandjes. Na het ontbijt kun je doen waar je zin in hebt. Re-Energize is all-inclusive* dus je hebt een massage en 3 coachingsessies tegoed. Misschien vind je het prettig hiervan gebruik te maken na het ontbijt?

9:00 uur delen wij een ontspanningsmoment met elkaar. Dat doen we door yoga of mindfulness.  De rest van de ochtend doen we lekker helemaal niets. Je kunt van de stad genieten, waar je vanuit het hotel naartoe kunt wandelen. Een (duik)excursie doen, lekker van de zon genieten aan het strand of zwembad of iets anders waar je zin in hebt.

Middag

12:00 uur Er wordt voor ons een warme, voedzame en lichte lunch gemaakt. De lunch wordt in principe in het restaurant geserveerd, maar wanneer je een dagje weg bent kun je een lunchpakket voor onderweg mee krijgen.

16:00 uur Bij voldoende interesse verzamelen wij aan het einde van de middag voor een gezamenlijke activiteit. Dit kan bestaan uit sport, spel of bijvoorbeeld groepscoaching.

Avond

In principe eten we warm tussen de middag, waardoor je lekker veel vrijheid hebt om tot later op de avond het eiland te verkennen. Het eiland heeft zoveel moois om te verkennen en bewonderen. Lees daarover meer in ons blog over Curaçao.

Vertrekdag

De ochtend van vertrek organiseren wij de laatste wandeling. Daarna genieten wij van ons laatste ontbijt, gevolgd door de yogasessie. We sluiten af met een gezamenlijke lunch en delen onze ervaringen met elkaar. Voor diegene die nog een week blijven, loopt het programma zoals de week daarvoor. Voor diegene die vertrekken geldt dat ze in de middag naar het vliegveld worden gebracht en worden uitgezwaaid.

Reserveer jouw plekje snel voordat je te laat bent. We hebben slechts beperkte beschikbaarheid.

Re-Energize in Paradise is een 8 daags event wat 2 maal per jaar wordt georganiseerd voor ouders die een echtscheiding hebben meegemaakt. Door een uitgebalanceerd programma, opgesteld door deskundigen waarin de perfecte combinatie is gezocht van gezonde en lekkere voeding (detox), personal coaching, massage en beweging (denk aan yoga, mindfulness, hiking, aquagym). Combineer dat met en heerlijk hotel en een leuke club van gedreven mensen en een 100% tevredenheidsgarantie en de vraag is; ‘wat wil je nog meer?’. Wij hebben per programma slechts een aantal plekjes beschikbaar, want wij vinden juist de kleine groepen en persoonlijke aandacht belangrijk. Wil je meer weten over de kosten en wat er precies is inbegrepen kijk dan op de kostenpagina. Wil je alles in één overzicht nog even nalezen?  Bekijk de online brochure.

Deel deze pagina met diegene die je ook een nieuwe start gunt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *