Scuba Lodge Hotel

Het beste van twee werelden

Het Suba Lodge hotel is volgens ons het beste van twee werelden. Geleden in het prachtige Willemstad, met al haar historie en toch direct aan de zee. Het is echt zo een hotel dat je anders zo voorbij zou rijden of lopen. Het is een oase van rust, in het midden van alle gezelligheid. Je wandelt zo naar de drijvende markt, de pontjesbrug of naar de winkels en restaurants in het centrum. Het is gezellig klein en toch luxe. Niet voor niets zijn boutique hotels helemaal hip. Scuba Lodge heeft de kwaliteit van een groot hotel, maar met de betrokkenheid van een familiehotel.

Luxe

Eindelijk gun jij jezelf zoiets moois als dit prachtige programma. Het is een waar cadeau wat jij jezelf geeft! En zeg nou zelf, dat doe je waarschijnlijk niet zo heel vaak. Dan verdien je wel een beetje luxe. Goede bedden, nieuwe badkamers, wifi, airco.  Zwembaden een goed restaurant. Personeel wat zich echt inzet om jouw vakantie tot een reis te maken die je nooit zal vergeten. Wij begrijpen dat deze reis bijzonder voor je is.

locatie

Scuba Lodge bestaat uit 5 panden uit 1800, gelegen in de wijk Pietermaai. Pietermaai district was ooit het bruisende hart van de start. Hier zijn veel prachtige oude panden die na jaren van leegstand in de 20ste eeuw, weer helemaal worden opgeknapt. Zo is de buurt tegenwoordig weer helemaal ‘hip and happening’. Vanuit het hotel

het Boutique hotel in feiten

28 hotelkamers en 11 appartementen verspreid over 5 oude panden. Een van de beste restaurants van Curaçao met uitzicht op zee. 2 zwembaden, waarvan 1 infinity pool. Een stadsstrand én een PADI duikschool. Het hotel wordt gewaardeerd met een 9.3 op zoover en krijgt 4,5 van de 5 sterren op tripadvisor.

Wacht niet langer en reserveer jouw plekje!

Deel deze pagina met diegene die je ook een nieuwe start gunt:

1 thought on “Scuba Lodge Hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *