Weinig energie? Vervelende ex?

Dan is Re-Energize echt iets voor jou!

Een scheiding kost zoveel energie.

Je staat er zo nu en dan alleen voor met de kinderen. De één meer dan de ander. Je hebt misschien een verhuizing achter de rug en niet te vergeten alle andere energie-vretende zaken die je hebt moeten regelen. En dat terwijl je zelf ook door een rollercoaster van emoties bent gegaan. Droom je er niet eens van om een moment op adem te kunnen komen?

Of je nog midden in de scheiding zit, of al een tijdje uit elkaar bent. Het is helemaal niet gek als het soms even genoeg is geweest. Het is belangrijk dat jij juist nu goed voor jezelf zorgt, zodat jij er kunt zijn voor je kinderen.

Gun jezelf het beste, zodat je er ook weer helemaal voor je kinderen kunt zijn

Wat je niet hebt kun je niet geven. Als je zelf (over)vermoeid bent, een kort lontje hebt of om welke reden dan ook niet helemaal lekker in je vel zit. Dan is het logisch dat het nog niet zo makkelijk is om de ouder te zijn voor je kinderen die je graag zou willen zijn. Maar net zo belangrijk, je hebt ook juist nu weer de kans jouw leven weer helemaal in te richten zoals jij dat wilt. Wat wil jij nou echt? Waar droom je van? Leer stapje voor stapje werken aan het waarmaken van je dromen. Kom erachter hoe jij weer energieker en vrijer kan worden én hoe je dat kunt vasthouden.

Misschien neem je je steeds voor om het nu anders te doen, maar slaat de vermoeidheid steeds opnieuw toe. Je bent echt niet de enige!

Doorbreek die negatieve spiraal door je helemaal in de watten te laten leggen. En krijg de persoonlijke aandacht die je verdient. Bijkomen, uitrusten en opladen in het paradijselijke Curaçao.

Re-Energize in Paradise is een 8 daags event wat 2 maal per jaar wordt georganiseerd voor ouders die een echtscheiding hebben meegemaakt. Door een uitgebalanceerd programma, opgesteld door deskundigen waarin de perfecte combinatie is gezocht van gezonde en lekkere voeding (detox), personal coaching, massage en beweging (denk aan yoga, mindfulness, hiking, aquagym) kom jij weer helemaal tot rust. Combineer dat met een heerlijk, boutique  hotel . Het team bestaat uit een leuke club van gedreven mensen en je krijgt 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas blij, wanneer jij tevreden bent. Wat wil je nog meer?

Wij hebben per week slechts 8 plekjes beschikbaar, want de kracht van het programma zit ook in de kleine groepen en persoonlijke aandacht voor onze deelnemers. Boek dus nu gelijk!

Re-Energize in Paradise is een 8 daags event wat 2 maal per jaar wordt georganiseerd voor ouders die een echtscheiding hebben meegemaakt. Door een uitgebalanceerd programma, opgesteld door deskundigen waarin de perfecte combinatie is gezocht van gezonde en lekkere voeding (detox), personal coaching, massage en beweging (denk aan yoga, mindfulness, hiking, aquagym). Combineer dat met en heerlijk hotel en een leuke club van gedreven mensen en een 100% tevredenheidsgarantie en de vraag is; ‘wat wil je nog meer?’. Wij hebben per programma slechts een aantal plekjes beschikbaar, want wij vinden juist de kleine groepen en persoonlijke aandacht belangrijk. Kijk op de kostenpagina om te zien wat er precies is inbegrepen of bekijk de online brochure voor een kort overzicht van alle belangrijke info.

Deel deze pagina met diegene die je ook een nieuwe start gunt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *