Gezond en lekker eten

Je kunt je natuurlijk laten verrassen, maar het kan ook zijn dat je van tevoren graag wilt weten wat je kun verwachten.

Het voedingsprogramma is samengesteld door een voedingsdeskundige. Met speciale wensen (lactose intolerant, plantaardig, suikervrij etc.) kunnen wij rekening houden, mits vooraf bij boeking aangegeven.

detox

groenten

Tijdens dit unieke programma kun je detoxen van heel veel zaken waaronder stress, onzekerheid en andere mentale uitdagingen. Maar ook besluiten veel mensen zelf te matigen met zaken als alcohol, suiker, drugs en

sigaretten. Het voedingsprogramma is hierop aangepast in die zin dat wij jou dagelijks een flinke dosis vitamines, mineralen en vezels aanbieden in de vorm van sappen en heerlijke, verse maaltijden.

Sappen

 

Iedere ochtend beginnen wij de dag met citroenwater. Hier op Curaçao noemen ze dat Awa di Limunchi. Hoewel ze er naar Curaçaos gebruik graag veel suiker aan toevoegen, maken wij een variant zonder suiker.

Na de sportactiviteit (hiking of wateractiviteit) drinken wij een verse groentesap. Hiervoor gebruiken wij zoveel mogelijk biologische  groenten en zijn wij afhankelijk van het dagelijkse aanbod. Hierdoor krijgt jouw lichaam een goede start van elke dag, want in elk portie gaat met gemak 600 gram verse groenten.

 

Ontbijt


Jouw ontbijt wordt geserveerd in een handig ontbijtmandje. Je kunt lekker aan het zwembad gaan zitten, aan zee of in het restaurant. Elke ontbijt is anders, maar het is altijd voedzaam. Denk hierbij aan (soya) yoghurt met granola en vers fruit. Huisgemaakte pompoenpannenkoekjes (arepa di pompuna) een eiergerecht naar wens.

Lunch

Elke dag krijg je een heerlijke lunch. Hierbij kun je denken aan rijst met groenten en vis, een maaltijdsalade van de chef met aubergine en andere lekkernijen, flatbread met avocado, geroosterde paprika en noten of bijvoorbeeld een pasta of curry.

Diner


Het diner is niet inbegrepen. Wanneer je gaat duiken, een excursie gaat doen of naar een bekend strand gaat wil je daar misschien iets (lokaal) eten. Wanneer je in het hotel blijft kun je zelf iets bestellen van de kaart wat je lekker vindt, of een paar minuten wandelen naar de stand waar vele restaurants zijn (met daghappen vanaf 15 gulden).

Drinken

De hele dag door kun je in het hotel zelf thee (inclusief verse gember en munt) en fruitwater pakken. Ook kun je zelf thee en koffie maken op je hotelkamer. Veel hotelkamers hebben zelfs een keuken met koelkast. Re-Energize in Paradise is een event. We zijn geen reisbureau en daarom boek jij zelf je tickets. Om te zien wat er precies is inbegrepen in de reissom kijk je op de kostenpagina.

De combinatie van goede voeding, 1-op-1 bewegingsprogramma, massages en ontspanning wat door experts allemaal op elkaar is afgestemd, maakt dat jij gegarandeerd weer een nieuwe start kun maken! Gun je lijf en je leven een week opladen en reserveer nu jouw plekje.

Deel deze pagina met diegene die je ook een nieuwe start gunt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *